Ajattelin tällä kertaa mainostaa hieman suomalaista ja otan esille Nanson tehtaan ”raunioille” nousseen Nokian Neulomon.

neulomologo.jpg?1470322715

Nanso on ollut mielestäni olennainen osa suomalaista vaatekulttuuria ja oli ikävää he päättivät siirtyä vehreämmille maille jatkamaan vaatetuotantoaan. Oli erinomainen uutinen että Nokian Neulomo pääsi jatkamaan toimintaa.

Itse en ole kovinkaan aktiivisesti seurannut Neulomon toimia, mutta kiinnostuin asiasta kun kuulin heidän värikilpailustaan, jossa asiakaskunta sai esittää väritoiveitaan tuleviin tuotteisiin. Olin itse vähän myöhännäisherännäinen tuossa värikilpailuasiassa, mutta jäinkin sitten pohtimaan mitä värejä itse haluaisin näkeväni Neulomon tuotteissa (jos sellaisia jossain vaiheessa ostaisin).

Makuasioista ei pitäisi kiistellä (vai oliko se niin, että nimenomaan pitäisi kiistellä?), ja jokaisella on varmaan omat mielipiteensä väreistä, joita haluaisi laittaa päälleen.

Itse olisin varmaan ehdottanut sinistä, mustaa, valkoista, ruskeaa ja jotain sinisenvihreää. Metsänvihreä oli kuulemma ollut kilpailussa aika suosittu ja se kuulostaa ihan hyvältä (vaikka itse en todennäköisesti sitä väriä valitsisikaan päälleni).

Mitä värejä valitsisit itse?

Tässä on linkit Neulomon sivuille:

Facebook: https://www.facebook.com/nokianneulomo/

Webbisivut: http://www.neulomo.com/

Katso täältä heidän tarjontaansa eri väreissä: https://www.weecos.com/fi/made_in_nokia