0002.jpg?1469037426

Pitäisikö vaatteiden ja asusteiden olla edullisia ja ”nimettömien” kauppojen tai suunnittelijoiden valmistamia vai kalliita muotisuunnittelijoiden luomuksia? Voiko vaatteita ostaa halvasti Seppälästä, Lindexiltä tai henkkamaukalta vai pitääkö kaiken olla Guccia, Pradaa tai Versacea?

Itse en kovin paljoa välitä minkä merkkinen vaate on kyseessä, kunhan se sopii minulle ja on mukava. Epäröin yleensä ostaa hinnakkaita vaatteita tai kenkiä, joten monet vaatekaappiini kulkeutuvat vaatteet ovat yleensä edullisia, mutta laadultaan kestäviä.

Voisiko edulliseen asuun yhdistää kuitenkin jonkun kalliimman tuotteen? Edullinen mekko, jota täydentää merkkikengät tai laukku? Onko sallittua yhdistää edullisia ja kalliita vaatteita? Tai nimettömiä ja tunnettuja suunnittelijoita? Joudunko jollekin mustalle listalle, jos erehdyn sekoittamaan samaan asuun eri suunnittelijoita tai halpaa ja kallista?

Itse olen sitä mieltä ettei koko asun tarvitse olla kallis merkkiluomus. Siksipä aionkin tässä blogissa tuoda esille sekä halpoja että kalliita asuja ja asusteita. Mielikuvitus on vain rajana niitä yhdistellessä…