Minun laukkuni ovat aina hankittu käytännöllisyytensä perusteella. En välitä ovatko ne merkkituotteita vai ei, nimellä ei ole väliä kunhan ne toimivat käytössäni. Tarvitsen runsaasti taskuja tai säilytystilaa koska laukkuni ovat aivan kuin Muumimammalla; eli täynnä kaikenlaista tavaraa joka tilanteeseen (meikkipeili, puuterirasia, särkylääkkeitä, nenäliinoja, mustekyn(i)ä, muistilehtiö, avaimet jne.)

Löysin keväällä mukavannäköisiä laukkuja LightInTheBox-nettisivuilta. Laukkuja oli erivärisiä ja -mallisia. Yksi asia yhdisti näitä laukkuja; niissä oli avaimenperä, jossa oli apina. Tutkittuani asiaa, tajusinkin että laukut ovat kopioita Kipling-merkin laukuista.

Kiplingin laukut ovat juuri sellaisia, joista pidän: niissä on paljon taskuja ja ulkonäkö on houkutteleva. Puhumattakaan apina-avaimenperästä.

Tässä on esimerkkejä Kiplingin laukuista. Aivan kaikki näistä esittelemistäni laukuista ei ole sellaisia, jotka ovat mieleeni värinsä tai mallinsa puolesta, mutta halusin esitellä teille heidän valikoimaansa. Nämä ovat suoraan Kipling-usa.com -sivuilta. En ehtinyt vielä tutkia olisiko näitä saanut suomalaisista verkkokaupoista.

---

kipling1.jpg?1469952040

Tämä laukku on ehkä yksi Kipling-suosikeistani. Siinä ei ole sitä aikaisemmin mainitsemaani apinamaskottia, vaan pelkästään heidän metallinen apinalogonsa. Laukun shampanjaan vivahtava metallinen väri on aivan upea. Kaupan nettisivuilla laukun hinta oli $99 bloggaushetkellä.

kipling2.jpg?1469952053

Tämä kauniin vaaleansininen (sinivihreä?) laukku on värinsä puolesta yksi suosikeistani. Tässä on mukana yrityksen apinamaskotti. Hinta $129.

kipling3.jpg?1469952056

Pinkki ei varsinaisesti ole lempivärini, mutta ajattelin esitellä vähän muitakin vaihtoehtoja, joten otin mukaan myös tämän mallin. Hinta $89.

kipling4.jpg?1469952060

Tässä laukussa on taas kaunis, metallinen väri. Tähän laukkuun on myös lisätty apinamaskotti, joka puuttui ensimmäiseksi esittelemästäni metallinvärisestä laukusta. Hinta $99.

kipling5.jpg?1469952589

Tässä vaaleassa laukussa oli erikoiset pystysuorat vetoketjut, joten oli pakko tämäkin esille. Hinta $129.

kipling6.jpg?1469952799

Tämä violetinvärinen laukku ei ehkä ole malliltaan ja väriltään suosikkini, mutta on kuitenkin erittäin kaunis. $79.

kipling7.jpg?1469952595

Viimeisimpänä, mutta ei vähäisimpänä, on kuosiltaan kuviollinen laukku, jossa on valkoinen apinamaskotti. En oikein tiedä pidänkö laukusta vai en, mutta ajattelin tuoda sen esille, koska kaupassa oli useita erilaisia samantyylisiä laukkuja. Tämän hinta $99.